Horoskopbloggen
Nathalie Bram älskar att guida och coacha människor, både ur planeternas perspektiv – men också i rollen som karriärvägledare. Via extremt välbesökta horoskopbloggen gör hon båda delarna, alltid med en stor portion energi och pepp mellan raderna.
Annons

FULLMÅNE I KRÄFTAN

Fulll
Måndagens fullmåne faller känslosamt på 27-28 grader i hemkära Kräftans tecken. Detta ÄR en intensiv tid eftersom Pluto står mittemot månen och väcker våra rädslor till liv. Här blir det intressant att titta på just allt det som stoppar er, som så onödigt håller er tillbaka.

Annons

Svåra saker kommer till ytan och ger oss verkligen möjligheten att transformera oss. Med andra ord, tryck inte bort, pressa inte ner i skorna, va istället stolta över att kunna ta ett kliv framåt snart. Kräftans teman handlar en del om vårt bagage, det vi har med oss, det förflutna och hela vår historia. Vi ska sluta skämmas för den vi är! Nostalgi kan uppta våra tankar, vi kan bli berörda och minnas. Avsätt gärna både helgen och början på nästa vecka till att ha utrymme för det som kommer upp. Va i naturen, ta långa promenader, meditera och connecta med ert inre.
Solen står i Stenbocken och påminner oss om att följa våra mål och drömmar. Vi kan gå så långt vi vill.
I det personliga horoskopet kan ni se vart månen faller, vilket område i livet som påverkar er <3

Annons

Dela på:
Laddar